Onlinespel med hundtema

Hound Hotel

onlinespel med hundtemaEn spelautomat för dig som älskar hundar och slots. Detta spel från Microgaming kommer att ge dig många skratt, hyfsade vinster och fullt av unika bonus möjligheter, såsom wilds och super wilds. Det är bara att checka in på hotellet och låta spelet börja. Ett vanligt hotell kan man tycka, men detta är ett lyxhotell enbart för välbärgade hundar. Spelet består av 5 hjul och 3 rader, vilket ger 25 vinstlinjer. Vinstlinjerna är fast och går från vänster till höger. Symbolerna består av diverse kaffedrickande eller rökande hundar i aristokrat kläder. Det finns även bokstavssymboler. Störst vinst ger hundarna, speciellt Sankt Bernards-hunden i morgonrock. Minst 3 likadana symboler krävs för vinst. Naturligtvis finns det även wildsymboler och scattersymboler. Wildsymboler är som jokrar och ersätter vilken annan symbol som helst, förutom scattersymbolen. Wilds finns som staplade också, vilket innebär att de sitter ihop 3 och 3. Wilds kan även ge vinst på egen hand. Ibland dyker det upp snabba wilds och det är 3 wild symboler som placeras ut på spelplanen och man får ytterligare en chans att vinna. Scattersymbolen är en liten Chihuahua hund. Om man får minst två scatters, oberoende inbördes position, vinner man och har chans på 100 gånger insatsen. Får man till och med tre eller fler scatters aktiveras bonusfunktionen. I bonusfunktionen öppnas en annan scen, ett tvärsnitt av hotellet. På varje våning ska man välja en dörr. Bakom dörren gömmer sig antalet fria spinn man kan få, hur mycket vinsten ska multipliceras med och vilka egenskaper wildsymbolen ska få. Microgaming är kända för sina välgjorda spel och Hound Hotel är inget undantag. Grafiken är snygg, animationerna är snygga och musiken är skön. Behagliga ljud av spelautomater, sorl från hundarna och ibland jazz toner, fyller högtalarna. Detta är ett spel värt att prova.

Puppy Star Doghouse

Vill man inte ägna sig åt spel med pengar, finns det mängder med spel på olika spelsidor. Det är egentligen bara att ge sig ut på Internet och googla, så hittar man många kul sidor med gratis spel, till exempel Megaspel.se, men de flesta är för barn. Ett roligt spel är Puppy Star Doghouse, där man ska hjälpa valpen Star att dekorera sin hundkoja. Här kan man välja design och färg på möbler och tapeter. Styla om rummet helt om man vill. Detta spel är ett av de populäraste hundspelen just nu.

Hitta fem fel och pussel

Megaspel.se kan man även hitta mer avslappnade spel. Varför inte testa sitt sinne för detaljer i ett Finn fem fel-spel, Gimme 5 Dogs. Här testas ens förmåga att se skillnad på två identiska hundar, vilka inte är så identiska trots allt. Är man lite mer pusselsugen finns här även pussel med söta hundvalpsmotiv. Man kan själv välja hur många bitar man vill ha och sen är det bara att börja pussla.

Scoobydoo Stunts Cykel

Ni kommer väl ihåg Scoobydoo? Den tecknade hunden i gänget som löser mysterier. Här hittar man honom i ett eget spel. Han befinner sig på en arena, där han ska göra trick på cykel. I spelet ska man hjälpa Scooby att göra de coolaste tricken för att få höga poäng av domarna. Nu finns chansen att visa sina coolaste trick.